Natuurmonumenten

19 okt Natuurmonumenten

Natuurmonumenten

Safari-joggen is niet opgericht vanuit een winstdoelstelling. Het initiatief komt voort uit het allereerste moment dat we zelf oog in oog stonden met een wild zwijn en haar jongen. Die passie voor het wild en onze omgeving willen we als gids overdragen aan iedereen die geïnteresseerd is om sport te combineren met een mooie natuurlijke omgeving. Daarbij begrijpen wij dat de Nederlandse flora en fauna niet vanzelf in stand blijft: hiervoor is samenwerking nodig met belangrijke natuurbeherende instanties. Natuurmonumenten is zo’n organisatie die met veel kennis en passie het flora en faunabeheer in Nederland verder ontwikkelt. Onze hardloopsafari’s organiseren we in een aantal van de mooiste natuurgebieden die Natuurmonumenten beheerd: NP Veluwezoom, Deelerwoud en Planken Wambuis…….

Delen & Speciale projecten

Natuurbeleving en ontwikkeling van natuur staan voorop in de samenwerking tussen Safari-Joggen en Natuurmonumenten. Via social media proberen we de activiteiten van Natuurmonumenten onder de aandacht te brengen van hardlopend Nederland. Daarnaast investeren we ook in speciale projecten van Natuurmonumenten. Zo hebben we een prachtig natuurbankje aangeschaft op de Worther en Rhederheide…….

 

Gratis Safari-Joggen voor nieuwe leden

wld-13-1024x559Een mooie actie in samenwerking met Safari-Joggen uit Arnhem: liefhebbers van hardlopen & wildspotten kunnen vanaf nu gratis meelopen met de gidsen van Safari-Joggen. De club uit Arnhem droeg Natuurmonumenten al een warm hart toe. Sinds kort hebben ze een nieuwe actie. Nieuwe leden van Natuurmonumenten lopen gratis mee! Vul bij de gids van Safari-Joggen een lidmaatschapskaart van Natuurmonumenten in. Lid worden van Natuurmonumenten kan al vanaf € 2,25 per maand of € 25 per jaar. Je bespaart € 15 want je  betaalt de deelname fee van Safari-Joggen niet! Ondertussen steun je het goede werk van Natuurmonumenten!

 

Share
Geen reactie's

Geef een reactie