Investeer in natuur

Safari-joggen komt voort uit liefde voor de natuur. Niet alleen laten we onze lopers de prachtige Veluwse wildlife ervaren, met een deelname aan een safari-joggen hardloopsafari investeer je ook direct in de de Nederlandse natuur! Dat doen we op 2 manieren…

Investeren met een lidmaatschap

Wat is er een mooier moment om je betrokkenheid te ervaren dan wanneer je net hebt genoten van een prachtige hardloopsafari op de Veluwe? Dat dachten Natuurmonumenten en de gidsen van Safari-Joggen ook! Daarom bieden we hardlopers aan om na afloop van Safari-Joggen lid te worden van Natuurmonumenten. Dit biedt je op dat moment prachtige voordelen. Je betaalt niet de 15,– deelnamefee voor Safari-Joggen en loopt dus helemaal gratis mee. Bovendien ontvang je een prachtig boekje over de Veluwezoom met tekst en uitleg over de flora en fauna en de meest prachtige foto’s van het gebied!

Investeren met je deelname

Ga je tijdens safari-joggen op pad met 1 van onze gidsen dan investeer je direct in projecten van de natuurbeherende organisatie die in het gebied actief is. Per deelnemer dragen we €2,50. Natuurmonumenten investeert dit geldt direct in eigen projecten waarbij natuurbehoud & natuurbeleving vooropstaan. Naast deze reguliere afdracht organiseren we door het jaar heen ook diverse special events. De opbrengsten van deze special events komen voor 100% ten goede aan een speciaal project of de organisatie waarop het event betrekking heeft. Zo hebben we in samenwerking met Natuurmonumenten en een midwintersafari georganiseerd en gaan we ook met Stichting Ravon op pad voor een speciale “reptielensafari”. Benieuwd naar de special events? Ga naar “Specials & Events”

Share