Hoe aanmelden?

Algemeen

Safari-Joggen is een spannend hardloopavontuur waarbij je onder begeleiding van een hardlopende gids op zoek gaat naar de “Big-Five”op de Veluwe. De gids kent de mooiste plekken waar de kans op wild spotten groot is. Vanaf de verzamelplaats gaat de groep per auto gezamenlijk naar de startplaats. Een hardloop safari duurt afhankelijk van de afstand 1,5 tot 3 uur. Na afloop drinken we gezamenlijk een sportdrink. Met je deelname aan Safari-Joggen investeer je direct in de Gelderse natuur doordat onze organisatie donateur is van Natuurmonumenten en het Gelders Landschap. Per deelname dragen wij zo € 2,50 af aan de natuur en faunabeheerders in de gebieden waar we lopen.

Aanmelden kan individueel of als groep. De groepen waarmee we met een gids het bos ingaan bestaan uit maximaal 8 hardlopers. Bij aanmelding van meer dan 8 personen, gaan we op basis beschikbaarheid van gidsen met meerdere groepen op pad.  Door de groepen klein te houden verstoren we het wild minimaal en houden we goede kans op een “wildspot” zo groot mogelijk.

Kosten en betaling

De kosten voor deelname bedragen  €15,- per persoon (inclusief €2,50 afdracht Natuurmonumenten en sportdrink na afloop).  NIEUW: Hardlopers die tijdens Safari-Joggen lid worden van Natuurmonumenten lopen GRATIS mee en ontvangen bovendien een prachtig fotoboekje van Natuurmonumenten over de Veluwezoom. Betalen kan op 3 manieren:

  1. Vooraf online betalen via de webshop
  2. Contant bij de gids
  3. Met een cadeaubon van Safari-Joggen of Dreamfactory/Kadopagina.nl

Aanmelden doe je in 4 stappen:

  1. Kijk in de agenda>> welke data beschikbaar zijn voor de afstand die je wilt lopen
  2. Vul het Boekingsformulier>> onder de agenda in inclusief voorkeursdata
  3. Je krijgt per email een bevestiging van je deelname op 1 van de gewenste data (en eventueel ook voor ontbijt of pastamaaltijd). Je deelname = nu definitief
  4. Online betaling:  Aanmelding afronden met betaling via de webshop. Leverdatum = datum deelname.

Zomer seizoen (april – september): 

Weekenden (Zaterdag/Zondag): ’s ochtends   bij zonsopgang Doordeweeks (Maandag-Vrijdag) : ‘s avonds tegen zonsondergang

Winter seizoen (oktober – maart):

Weekend (Zaterdag/Zondag): ‘s ochtends bij zonsopgang

 

Aanvangstijden zijn afhankelijk van de datum en zijn weergegeven in de beschikbaarheidskalender.

Ontbijt of Pastamaaltijd na afloop op een prachtige uitkijkplaats?

Afhankelijk van het jaargetijde organiseren de gidsen samen met Terlet voor groepen vanaf 6 personen in de ochtend een gezond ontbijt of in de avond een pastamaaltijd met drankje op een prachtige uitkijkplek. Een compleet ontbijt krijg je met broodjes, yoghurt, fruit en koffie/thee: al voor € 12,50 p.p. De Pastamaaltijd met Salade en een drankje is er voor 15,– p.p. 

Beschikbaarheid

De Beschikbaarheid van ontbijt of pastamaaltijd is afhankelijk van seizoen en dag. In de agenda is aangegeven of een ontbijt (O) of pastamaaltijd (P) beschikbaar is. Bij de aanmelding kun je aangeven of je ontbijt of pastamaaltijd na afloop wilt reserveren.

 

Share